top of page

Onze pony's

Maak hier kennis met onze pony's. Allemaal unieke karakters op hun eigen manier bijzonder, net als ieder mens.

Bob

Bob is een lieve, vriendelijke shetlander ruin van 90 cm. Hij is in 2019 bij ons komen wonen, eigenlijk als tijdelijk gezelschap voor Lente. Al snel had Bob een onvervangbaar plekje in genomen in het leven van ons gezin en besloten we Bob te houden. Hij is goudeerlijk, superlief met kinderen en heel actief. Vergis je niet in zijn formaat; hij is klein maar hij heeft een grootst karakter. Bob spiegelt beter dan een spiegel en geeft je feilloos terug wat hij bij je ervaart. Klein van formaat maar oh zo groot in wat hij voor je kan betekenen

Nola

Nola is onze kudde komen versterken in 2021. Ze kwam op mijn pad, ik heb haar ongezien gekocht op Texel. Texel heeft een bijzonder plekje in ons gezin, we komen er jaarlijks. Dat kon geen toeval zijn. Nola is grote, zwarte shetlander merrie met veel power. Ze is heel mensgericht, neemt haar ruimte en heeft een enorme werklust, zeker geen pony om als grasmaaier neer te zetten. We mennen met haar en onze dochter rijdt op haar. Daarnaast doet ze mee in de coachingssessies waar ze graag contact met je maakt en je met haar wijsheid verder helpt.

Nicika

Nicika is jonge merrie en heeft tijdelijk bij ons gestaan als gezelschap voor Bob om in alle rust uit te groeien. Nicika is geboren bij de Bonte Shetlander Hoeve en heeft een hele stabiele basis meegekregen, dat merk je aan alles. Ze is heel nieuwsgierig, mensgericht en vriendelijk. Je kunt haar zo aan haar voorpluk mee uit de wei nemen. Ze loopt graag achter je aan in de paddock, waar jij bent is zij ook. Inmiddels is Nicika weer terug naar huis. 

Lente

Lente was mijn eerste, eigen pony en mijn grote liefde op de ponygebied. Onze wijze en relaxte merrie als leermeester voor mij en onze kinderen. Toen ik haar zag staan in wei, bij de Bonte Shetlander hoeve, wist ik het gelijk dit was mijn pony! Verder kijken was niet nodig. Ondanks dat we veel pech met haar gehad hebben en ze maar 1,5 jaar bij ons is gebleven (we hebben haar op 15 april 2021 moeten laten inslapen), heb ik geen seconde spijt gehad van mijn keuze. De naam Lente coaching had ik al gekozen toen Lente nog bij ons was, ik ben haar dankbaar voor deze inspiratie en zo zal ze altijd onderdeel uit maken van mij en mijn bedrijf.

"Horses are the window to our souls"

IMG_7233.JPEG
Lente Coaching_6671.jpg
bottom of page