top of page

Personalcolor

Als start van een traject kan je er voor kiezen om eerst een Personalcolor profiel te maken. Dit profiel biedt een prachtig praatstuk bij de pony’s en helpt ons om sneller de diepte in gaan en dus sneller stappen te zetten.

 

Wat is Personalcolor?

Ik heb al met diverse tools gewerkt die inzicht bieden in iemands persoonlijkheid en daarmee in iemands kwaliteiten en ontwikkelpunten. Personalcolor springt er bij mij echt uit omdat je als onderdeel van het proces, niet alleen zelf een vragenlijst invult (zelfbeeld) maar ook mensen uit jouw zakelijke en privé omgeving vraagt om een vragenlijst over jou in te vullen (feedbackbeeld).

Niet zelden zitten er verschillen in hoe mensen zichzelf ervaren en hoe de omgeving naar hen kijkt (feedbackbeeld). Deze uitkomsten geven waardevolle inzichten over jouw persoonlijkheid en de kwaliteiten en ontwikkelpunten die daar bij horen. Dit biedt mooie gespreksonderwerpen, waar de pony’s ons bij helpen.

 

We kunnen het Personalcolor profiel gebruiken als start van een loopbaantraject maar ook voor vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen of wanneer je ergens vastloopt en je niet kan duiden hoe dit komt.

Voor meer informatie over de methode verwijs ik je naar de site: www.personalcolor.eu. Ik vertel je er uiteraard ook graag meer over. Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en is altijd kosteloos. 

thumbnail_Personalcolor en logo.png
bottom of page